Ik mis product(en) in mijn pakketje.

Vervelend dat jouw bestelling niet goed is aangekomen. Onze verzendprocedure hebben betrekking op een zorgvuldig verpakkingssysteem waarbij alle artikelen worden verantwoord vóór het laatste verpakken, controleer dus grondig het verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat uw artikel er niet in is achtergebleven.

  • Nog steeds vermist? Is er zichtbare schade aan de doos? Maak foto’s van de schade en de inhoud van de doos en stuur ons de foto’s.
  • Geen schade aan doos? Het komt maar heel zelden voor, maar het is mogelijk dat het product niet in de doos is gedaan voordat we het hebben ingepakt. Sorry daarvoor! Neem contact met ons op en wij zullen de verzending controleren en zo snel mogelijk he ontbrekende product naar je toe sturen.
  • Internationale bestellingen: lijkt het erop dat de douane de inhoud van uw bestelling heeft geïnspecteerd? In zeldzame gevallen vergeten ze misschien alle items terug in het pakket te plaatsen. Neem contact met ons op en we zullen onze verzendkosten bekijken en contact opnemen met de verzendservice om te kijken wat er mogelijk is gebeurd.